Telefoonnummer

0654 298 981

E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Zoals je al hebt kunnen lezen in de introductie over mijzelf, heb ik niet alleen een passie voor wonen en wijnen maar ook voor workshops omdat ik graag mensen coach. Als gecertificeerd coach help ik je graag om je doelen sneller te bereiken.

Bij de aan- of verkoop van een woning bied ik elke koper en verkoper gratis een wijnproeverij aan. Zo draag ik mijn steentje bij om een succesvolle aan- of verkoop te vieren. Vaak samen met wie voor kopers of verkopers dierbaar zijn. Een gezellige avond volgt. Op deze manier leer je mij als jouw makelaar ook op een geheel andere wijze kennen. Dat schept toch een band.

Als koper in de huidige oververhitte markt, is het vaak een flinke uitdaging om je droomhuis te bemachtigen, toch? Al veel te vaak hebben al je inspanningen niet het gewenste resultaat opgeleverd. Vanwege de grote animo is een bezichtiging regelen vaak al een crime en moet je als koper vaak met twintig, dertig man schriftelijk tegen elkaar opbieden. Daarom is het nu echt tijd voor een andere aanpak!

Vanwege mijn passies zie ik een Leuke, Lekkere & Leerzame combinatie in ‘Wonen, Wijnen & Workshop’.

Wat gaan we doen?

Samen met maximaal 9 andere kandidaat kopers kom je naar kantoor Hoensbroek. De sfeervol gedekte tafel staat klaar met lekkere hapjes. Hapjes die uitstekend samengaan met de 7 wijnen die je gedurende een leerzame avond gaat proeven. Ondertussen maak je kennis met mijn succesvolle ‘7 Stappen Aankoopstrategie’. Een strategie van een ervaren rot in het vak die al veel huizen van de markt heeft weten te halen voor zijn klanten. Doordat er maximaal 10 mensen tegelijk deel kunnen nemen, is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

‘Wonen, Wijnen & Workshop’ is vooral heel ‘Leuk, Lekker & Leerzaam’.

We ronden de avond rond 22:00 uur af met een heerlijk toetje…. Wat dat precies is, blijft nog een verrassing.

Je droomhuis kopen begon nog nooit zo leuk, lekker & leerzaam.

Gegarandeerd!

De kosten voor de ‘Wonen, Wijnen & Workshop’ zijn € 47,- per persoon, (inclusief BTW, hapjes, wijntjes en een hoofd gevuld met specifieke kennis dankzij de leerzame cursus “Succesvol Woning Aankopen”). Normale prijs voor alleen de cursus is € 77,-. Parkeren kan gratis. Let op, kom je samen met je partner, dan gelieve ieder apart aan te melden.

Informeer geheel vrijblijvend naar de eerstvolgende ‘Wonen, Wijnen & Workshop’.

Aanmelden kan via deze link.