E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Zoals je al hebt kunnen lezen in de introductie over mijzelf, heb ik niet alleen een passie voor wonen en wijnen maar ook voor het trainen & coachen van mensen en het geven van workshops. Als gecertificeerd coach help ik je graag om je (bedrijfs)doelen (sneller) te bereiken.

Algemeen

 • Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels, het ontdekken van jouw passies of het verbeteren van specifieke vaardigheden, ik creëer een op maat gemaakt traject dat aansluit bij jouw unieke behoeften en doelen.
 • Samen bereik je meer. Groepstrainingen brengen gelijkgestemde individuen samen om te groeien, te leren en elkaar te inspireren. Of het nu gaat om teambuilding, leiderschapstraining of het stimuleren van creativiteit, ik faciliteer boeiende sessies die de kracht van samenwerking benutten.
 • Ik bied gespecialiseerde trainingen op verschillende gebieden aan, waaronder leiderschap, communicatie, stressmanagement en persoonlijke effectiviteit. Mijn praktische tools en inzichten zijn direct toepasbaar in zowel professionele als persoonlijke contexten.

  Maar o.a. ook:
 • Individuele Coaching:
  – Personal Leadership Coaching
 • Groepstraining:
  – Team Building Workshops
  – Sales training B2B succesgesprekken aan tafel
  – Telefonische acquisitie
  – Beurstraining Leadmagneet
 • Professionele Ontwikkeling:
  – Skill Enhancement Workshops (bijv. Time Management, Presentation Skills)
 • Levenscoaching:
  – Goal Setting and Achievement Sessions
  – Personal Empowerment Workshops (pijlbreek act)

Workshop speciaal voor woningzoekenden

Het is een onzekere woningmarkt. Als jouw eigen inspanningen tot nu toe nog niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, is het nu echt tijd voor een andere aanpak!
Vanwege mijn passies zie ik een Leuke, Lekkere & Leerzame combinatie in ‘Wonen, Wijnen & Workshop’.

Wat gaan we doen?

Samen met maximaal 9 andere kandidaat kopers kom je naar mijn kantoor in Brunssum. Daar staat een sfeervol gedekte tafel klaar met lekkere hapjes. Hapjes die uitstekend samengaan met de 7 wijnen die je gedurende een leerzame avond gaat proeven. Ondertussen maak je kennis met mijn succesvolle ‘7 Stappen Aankoopstrategie’. Een strategie van een ervaren rot in het vak die al veel huizen van de markt heeft weten te halen voor zijn klanten. Doordat er maximaal 10 mensen tegelijk deel kunnen nemen, is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

‘Wonen, Wijnen & Workshop’ is vooral heel ‘Leuk, Lekker & Leerzaam’.

We ronden de avond rond 22:00 uur af met een heerlijk toetje…. Wat dat precies is, blijft nog een verrassing.

Je droomhuis kopen begon nog nooit zo leuk, lekker & leerzaam.

Gegarandeerd!

Normale prijs voor alleen de training is € 77,-.
De speciale prijs voor de complete ‘Wonen, Wijnen & Workshop’ is nu € 47,- per persoon, (inclusief BTW, hapjes, wijntjes en een hoofd gevuld met specifieke kennis dankzij de leerzame cursus “Succesvol Woning Aankopen”).
Parkeren kan gratis. Let op, kom je samen met je partner, dan gelieve ieder apart aan te melden.

Informeer geheel vrijblijvend naar de eerstvolgende ‘Wonen, Wijnen & Workshop’.

Aanmelden kan via deze link.