E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Al mijn klanten zijn belangrijk.
Tevreden klanten blijven automatisch langer klant, kopen vaker, verwijzen (vaker) door en zorgen voor positieve mond-tot-mond reclame. Vanaf onze eerste kennismaking zorg ik voor een positieve klantervaring op alle momenten die er toe doen.

Dit is wat klanten over mij zeggen:

Tien +++

Wat zijn wij blij dat we Arthur als makelaar hebben gekozen. Het enthousiasme waar hij zijn beroep mee uitoefent, geweldig. Ook mensen die een bezichtiging in ons huis hadden waren weg van hem. En ook als mens, een waardevolle ervaring. Zou hem graag een tien +++ willen geven.

Christel en Tjeu Damen

Thank you for believing in us

… for staying the course and for helping us get through a very difficult period in our live. Thank you for selling the house and helping us to move on. For all you have done, please accept this ‘Louisiana box’. It is our way of sharing a little of our home with you. We hope you will come to Louisiana one day and let us show you around.

Jane & Rod

Mooie logo animatie

Heel blij met logo animatie ten behoeve van de lancering van het nieuwe logo van Trigger Tekst. Snel, vakkundig en … geduldig, want alle vragen en verzoeken werden uitgetest. Heel fijn!

Gabriëlle de Sain

Makelaar, Mens en Duizendpoot

Arthur werd mij aanbevolen door een lieve vriend.
Het begon met een telefoontje vanuit Kreta op 14 september jl. of hij m’n makelaar wilde worden… en gelukkig, dat wilde hij.
Omdat ik vanwege werk en afstand niet steeds beschikbaar ben, gaf ik hem de sleutels. Vanaf toen ging alles “duizelingwekkend” snel… Hij regelde alles: Film en Foto’s voor Funda, de technische keuring, de energie keuring, zorgde en begeleide een schoonmaakbedrijf en natuurlijk ook de potentiële kopers… ik hoefde me om niets te bekommeren. Om een lang verhaal kort te maken: op 18 oktober bleek het huis verkocht en konden wij de champagne opentrekken… 9 december passeert de akte…
Lieve Arthur, ik dank je van harte voor je inzet, zorg, begrip en menselijkheid… alles niet vanzelfsprekend en ook eerder niet zo meegemaakt.

Tina Mettau

Call him and tell your friends!

I had the good fortune to buy a sauna from Arthur and in the process I met a top real estate agent who I immediately trusted, liked and soon after asked for his advice on the valuation of the house I am living in. I admire his vast knowledge of houses and the market, passion for what he does, thoroughness, and creativity. In fact, I was so impressed with his quick responses and willingness to do whatever is necessary to help me, that I recommended him to one of my closest friends who will soon buy a home and she too is confident she found the right guy to assist with locating her dream home. As I contemplate my next step of buying a home, I am happy and relieved to know that I can count on Arthur to guide me expertly through this unknown territory. It puts me at ease knowing I have a competent, professional by my side.

Amy Jecheva

Zeer aan te bevelen

Arthur Brekelmans verplaatst zich goed in de klant, stelt de goede vragen en staat klant goed bij in het hele koopproces. Handelt juist en met respect, ook naar de verkopende partij. Heb ik als zeer prettig ervaren.

Mirjam van Roode

WIJNEN WIJNEN WIJNEN

Een wijnproeverij met Arthur is iedere keer weer een feestje! Hij is een echte kenner die rekening houdt met iedereen. Hij praat zo de hele avond vol met zijn kennis en leuke feitjes, hoewel er ook altijd tijd is voor de nodige grappen. Dus wanneer Arthur langskomt, hebben wij gegarandeerd een hele leuke avond waar veel gelachen wordt, al steken we er ook altijd weer wat van op. Ondertussen is het een gegeven dat wij 1 à 2 keer per jaar een nieuwe proeverij boeken en ik kijk nu alweer uit naar de volgende!!

Arthur bedankt!

Femke Miedema

Een open en oprecht persoon

Gedurende de vele jaren dat wij elkaar kennen, heb je ons bewezen dat je een open, eerlijk en een zeer oprechte persoon bent. Je bent ervoor je klanten en gaat tot het uiterste om je beloftes na te komen. Wij kunnen jou bij iedereen aanbevelen. Je krijgt zaken voor elkaar die anderen niet voor elkaar krijgen gewoon omdat anderen niet altijd zoveel moeite doen. Wij zijn super trots op je! Bedankt voor alles wat jij tot nu toe voor ons hebt betekend.

Guus & Mandy

Top makelaar

Top makelaar, zeer enthousiast en neemt graag de tijd voor je. Makkelijk contact houden via Whatsapp waardoor hij 24/7 bereikbaar is. Van tevoeren nog nooit gehoord van het principe ‘gunning bij inschrijving’ maar zeker in deze gekke tijd op de huizenmarkt de beste manier om je woning te verkopen.

Mats Gosselaar

Topper

Zeer kundig, enthousiast en super behulpzaam. Altijd bereikbaar, niks is te veel voor deze TOP makelaar!

Tybo Erens

Betrouwbaar

Jij bent een eerlijk, oprecht en zeer gedreven persoon in alles wat je doet. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, altijd een positieve instelling en maakt geen loze beloften. Nog steeds na 15 jaar een zeer betrokken adviseur die verstand van zaken heeft en die wij iedereen kunnen aanraden om bij Arthur eerst advies te vragen bij (ver) koop van je huis.

Yolanda en Janine

Alles Top geregeld.

Zeer nette en correcte makelaar ,komt netjes over , alles top geregeld en komt zijn afspraken na . Het is een topper.

Franco Bellu

Arthur bedankt!

We zijn circa 15 jaar geleden in contact gekomen met Arthur in verband met de aankoop van ons eerste appartement, wat allemaal super is verlopen. Daarna heeft Arthur gezorgd voor de verkoop hiervan en zijn we samen naar ons huidige huis gaan kijken. Hier wonen we nu al 15 jaar. Arthur heeft hart voor zijn werk en heeft een warme persoonlijkheid. Als je ergens mee zit kun je altijd bij hem terecht. Hij regelt alles snel en goed. Het belangrijkste is dat je iemand vertrouwt en dat je op deze persoon kunt rekenen en dat is bij Arthur zeker het geval. Arthur bedankt!

Patrick & Bianca

Betrouwbaar en Enthousiaste Makelaar

Arthur meldde zich spontaan aan, daar ik het huis eerst zelf probeerde te verkopen. Na kennismaking ontstond er snel een klik en na beraad zijn wij met hem in zee gegaan. Nadat hij zei er 4 weken voor uit te trekken, heb ik hem eerst raar aangekeken. Mij was het na 3 maanden niet gelukt en hem zou het na 4 weken lukken. 🤔 Arthur ging direct aan de slag en de eerste resultaten waren te zien in het maken van foto’s, brochure maken e.d. Na iedere kijkdag werden wij netjes op de hoogte gehouden met een bericht. Al met al waren er na 4 weken toch een aantal biedingen en werd er diezelfde week al het voorlopig koopcontract getekend. Vandaag, 29 Jan, de akte laten passeren en klaar. Arthur is zeker een man met behoorlijke kennis van zaken. Weet een mooi verhaal neer te zetten naar verkoper en zeker naar potentiële kopers, is eerlijk en oprecht. Arthur beveel ik dan ook zeker aan en mochten wij in de toekomst ons huis verkopen, dit verkocht perceel was n.l. van mijn ouders, zullen wij zeker aan hem denken. Het minpuntje in zijn creativiteit is het op de kop lezen van de watermeter😂😉

Lisa Brounen-Bellu

Een nieuwe wereld

is voor mij als zoete wijndrinker geopend. Een top leuke gezellige middag gehad. Een leuke vent met een vlotte babbel. Wijn die mij verbaasde. Top gedaan.

Eerlijk, oprecht en zeer gedreven persoon

Jij hebt ons al twee keer in ons leven heel goed geholpen met de aankoop van onze woning ( woningen). Jij bent nu bezig met de verkoop van mijn neefje zijn woning. Jij bent iemand dat als hij iets aanraakt het in goud verandert en absoluut ook niet voor minder gaat. Jij bent een eerlijk, oprecht en zeer gedreven persoon in alles wat je doet. Iemand die voor een andere makelaar kiest heeft zijn kans gemist.

Maurice Erens

Betrouwbaar en eerlijk

Arthur geeft een goed, betrouwbaar, eerlijk gevoel en dat is zeer belangrijk. Een persoon die staat achter wat hij zegt en uitstraalt. Is altijd vrolijk en voor je daar, een vriend en goede helper. Arthur geeft een veilig gevoel. Kortom, een fijne, vrolijke, betrouwbare, spontane kerel.

Ans & Ron

Arthur gaat voor zijn klanten voor goud

Mochten mensen van plan zijn een woning aan te kopen of te verkopen dan zou ik hen graag een welgemeend advies geven.

Ik ken Arthur Brekelmans al vele jaren, samen met hem hebben wij onze kinderen geboren zien worden, twee woningen aangekocht en tal van andere belangrijke financiële stappen en mijlpalen samen genomen. Elke keer opnieuw heeft hij ons super geholpen maar vooral ook verbaasd. Hij ziet mogelijkheden waar anderen die niet zien, hij hanteert een menselijke, zeer persoonlijke, enthousiaste en energieke benadering zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Vanwege andere carrière keuzes en dromen die hij heeft nagestreefd is hij een tijdje uit mijn vizier verdwenen. Nooit helemaal, omdat ik regelmatig posts op LinkedIn voorbij heb zien komen, meestal leidend tot een grote glimlach maar bovenal ook een bron van inspiratie en bewondering. Een tijd geleden kwam het nieuws tot mij dat Arthur (weer) in de makelaardij aan de slag ging. Mijn schoonouders gaan hun huis verkopen, mijn advies aan hen was om Arthur te raadplegen. Ze hebben na één gesprek al min of meer de beslissing genomen om hem als verkoopmakelaar in te zetten en ook zo meteen als aankoopmakelaar. De passie en het vakmanschap waarop Arthur de verkoop van het fantastische huis gestalte geeft, is wederom bewonderenswaardig. De foto’s, droneopname, beschrijving, benadering en nu ook weer deze fantastische brochure geven het gevoel dat je als klant van Arthur, de koning te rijk bent. Arthur wil samen met zijn klanten voor goud gaan, dit draagt hij dan ook in alles uit. Mocht je nu in de positie komen dat je een huis gaat (ver)kopen, ga gewoon eens het gesprek met hem aan, ik blijf dit zeker ook doen. #kudos #success #gavoorgoud #remax #klant #bedankt #trust.

Petra & Ivo Knubben

Arthur genereert energie!

Het samenwerken met een gedreven persoon als Arthur genereert energie ! Een man een man, een woord een woord is het motto en dat werkt zeer prettig. De combinatie van sympathie, kennis en drive maakt Arthur tot deze sterke ondernemer !!

Ron Bakkers

Luistert naar wat je zoekt

Arthur is een makelaar die er staat voor zijn klant. Hij luistert goed naar wat je zoekt en beschermt je daarna vanuit deze wensen tegen de gekte van de markt zodat je in de goede richting blijft zoeken en kijken. Het was een hele fijne samenwerking.

Hiske Kremer

De beste makelaar

Arthur is figuurlijk maar ook zeer zeker letterlijk GOUD waard!! Erg dankbaar en blij dat we deze makelaar in de arm hebben genomen voor de verkoop van onze woning.

Nicole Orbons

Deskundig en prettig persoon

Dankzij de 1 op 1 training die ik bij Arthur volgde, heb ik veel geleerd, maar ook veel afgeleerd. Hij is een deskundig en prettig persoon. Echt betrokken en heeft mij perfect geholpen. Arthur nogmaals bedankt.

Hessel Hendriks

Enthousiast persoon

Ik heb Arthur leren kennen in de tijd dat hij een intermediair/klant van mij was. Een enthousiaste persoon die altijd op zoek was en is naar de oplossing. Dit doet hij vanuit een menselijke en heel persoonlijke kant. Het was fijn om met hem te werken, een fijn mens.

Huub Selen

Verzorgen en ontzorgen

Hoe geweldig is het de verkoop van je huis in zijn totaliteit te laten “verzorgen” en “ontzorgen” door iemand zoals jij ! Een prettig en eerlijk persoon, pro-actief, attent, maar bovenal empathisch.
Dat is erg belangrijk en fijn om te ervaren !
Daarnaast is het fijn dat je gezin, in ons geval Petra en jullie dochter, hieraan eveneens een positieve bijdrage hebben geleverd.

Ger en ik hebben daarover uitgebreid met elkaar gesproken tijdens het proces.

En uiteraard zullen we je aanbevelen binnen onze familie- en vriendenkring !

Het contact blijven houden stellen wij erg op prijs.
We zullen elkaar weten te vinden !

Lieve groet, ook aan Petra,
Ger en Marlies

Ger en Marlies

Top vakman

Op en top betrouwbare vakman. Doet wat hij belooft. Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen, of wil je misschien een huis kopen dan is hij de beste keus die je kunt maken

Fam Kanders

Super Makelaar

We kennen Arthur en zijn familie al van kleins af aan vandaar dat onze keuze op hem is gevallen voor de verkoop van ons ouderlijk huis.
Het is een complexe markt waar veel bij komt kijken en we moeten zeggen hij weet echt van wanten.
Voor alles in en om het huis heeft hij wel een bekende die iets kan doen of bijdragen om de verkoop snel en op rolletjes te laten verlopen.
Kort samengevat een super makelaar die ook persoonlijk heel erg betrokken is bij zowel de verkopers als de kopers en dat geeft een heel fijn, goed en veilig gevoel.

Arthur namens mij en mijn zusje Kim hartelijk bedankt voor alles 😁👍

Dave Debets

Recept voor resultaat

Ik vond het erg fijn om tijdens de training een persoonlijke begeleiding te krijgen. Ik heb nu dankzij de training het recept voor resultaat. Nu deze skills herhalen en oefenen. Arthur traint aangenaam en geeft goede feedback.

Cyriel van der Meer

Bedankt voor een hele leuke avond!

Lekkere wijnen geproefd. En de rode wijnen waren verrassend lekker! Onze 1e proeverij en het was super leuk. Dankjewel voor een super leuke avond.

Norma, Shalini, Shoenita, Amrita

Meer dan gezellig

De wijnproeverij was méér dan gezellig en …. LEKKER! Je charme van presenteren, de beleving van een lekkere biefstuk met de toebehorende rode wijn…. enz. enz. kortom TOPPIE! Het was leuk om je te leren kennen.

Cora & Familie

Een topper in je vak!

Ook al kopen en verkopen we geen huis, je bent een topper in je vak ! Zeer betrouwbaar en gezelligheid ten top 🥰🥰🥰 liefs van ons …..we zullen je dan ook zeker aanbevelen bij familie/vrienden die wėl hun huis willen verkopen of een huis willen kopen !

Nelleke & Fred

Iedereen aan te bevelen

Arthur is iemand waarmee ik graag te maken heb. Zijn integriteit, vakmanschap en out-of-the-box thinking is in zeer ruime mate aanwezig. Als financieel adviseur heeft Arthur de gun factor, een hoge mate van betrokkenheid en is een prettige gesprekspartner. Ik kan Arthur met een gerust gevoel bij iedereen aanbevelen, ook na een tijdje niet meer met hem in contact te zijn geweest.

Ivo Knubben

Geen bla,bla,bla maar aktie !

Snel en zeer effectief geholpen. Goed geïnformeerd en altijd aanwezig van begin tot eind. Ik ben heel erg blij en dankbaar. Ik heb echt vol vertrouwen en zal altijd Arthur als eerste contacteren als het nodig is.

Sergio Jaramillo

Enorm genoten

Wij hebben enorm genoten van alle heerlijke wijnen, de mooie verhalen en de hele beleving. Zowaar, in een van de kleinste appartement ooit hebben wij een prachtige wereldreis gemaakt. Wij zijn blij dat wij in de komende periode nog letterlijk na kunnen genieten, middels het drinken van de wijnen.

Hanne, Luc, Lucccas, Mellisa

Klantgericht en klantvriendelijk

Arthur heb ik leren kennen in de tijd dat ik bij de ABN AMRO Hypothekengroep werkte. Arthur heeft ontzettend veel kennis van zaken en hij levert zijn werk altijd top aan. Daarnaast komt hij zijn afspraken altijd na en is hij zeer klantgericht en klantvriendelijk. Ik vond het altijd fijn om met Arthur als tussenpersoon te werken.

Marvin Wetemans

Lekker Genoten!

We hebben een gezellige middag gehad met Arthur. Hij weet precies waar die over vertelt en kan alles duidelijk uitleggen. Het was een zeer gezellige en geslaagde middag!!

Senne Vossen

Rijker mens

Na jouw salestraining ben ik als rijker mens naar buiten gestapt. Met op zak een heel aantal goede tips van een ervaren en erg enthousiaste salesprofessional. De eendaagse training kan ik iedereen aanraden die zijn of haar mannetje kan staan in een acquisitie of salesgesprek, maar dit eigenlijk meer op eigen gevoel doet dan op bewezen salesmethoden. Deze wijze lessen en goede tips helpen je verder dan je alleen zou komen. Je wordt er een rijker mens van.

Saskia Kemp

Highly recommended person

He guided us through buying a home – really fast response, helpful, informative and professional! We never felt forgotten! 😊

Adam and Imola

Gedreven en betrouwbare specialist

Arthur is een bijzonder gedreven en excentriek adviseur die ik heb leren kennen als een betrouwbare en persoonlijke specialist. Naast zijn brede ervaring in de assurantien en hypotheken etc. staat zijn geest ook altijd open voor intrigerende nieuwe uitdagingen. Ga de uitdaging aan en gebruik zijn breed georienteerde kennis.

Jeroen Ronden

Kundig Gedreven Oprecht

Zo’n makelaar vindt je niet snel, zo kundig, gedreven en oprecht aardig en meedenkend.
Goed advies gekregen en dat heeft geleid tot verkoop naar volle tevredenheid! Dank Arthur!!

Rijn Bos

Subliem…

Ik heb zojuist de uitgebreide advertentie van de bungalow doorgenomen. De foto’s en plattegrond zijn al mooi. Waar ik echt van onder de indruk ben, is de zeer uitgebreide omschrijving. Bijna poëtisch. Het leest zich als een roman. Je wordt via de subtiele details, helemaal meegenomen in het verhaal. Subliem gedaan 👌🏻. Daar moeten potentiële kopers toch wel getriggerd door worden om te komen kijken.

Ron Palmen