E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Natuurlijk weet je al een beetje wie ik ben als je de informatie op deze website hebt gelezen.
Diegenen die de geheime code kennen die mijn mobiel laat rinkelen, krijgen mij altijd persoonlijk aan de lijn. Tenminste, als ik in de gelegenheid ben de oproep te beantwoorden. Behoor jij (nog) niet tot diegenen die de geheime code kennen? Stuur me dan een e-mail dan weet je ook zeker dat ik jouw mail zo snel mogelijk beantwoord. Ik hou ervan om anderen te helpen. Het zit nu eenmaal in mijn DNA. Ik kan niet anders.

Dus….
Heb je vragen? Wil je gewoon wat weten? Zoek je een woning? Wil je je woning verkopen? Heb je zin in een gezellige wijnproeverij of wil je een (her)bestelling doen van een of meerdere wijnen? Wil je een hypotheek (over)sluiten of je verzekeringspakket eens goed onder de loep laten nemen? Misschien heb je wel al doelen gesteld maar geen idee hoe ze (sneller) te bereiken? Voel je je niet meer veilig in je huis en wil je meer weten over beveiligingsproducten?

Mail me. Ik beloof je dat je e-mail niet in mijn inbox verdwijnt om nooit meer boven water te komen.

Ik doe mijn best om iedereen een uitzonderlijke service te bieden. Een service die ik zelf ook graag ervaar.

Na het maken van een afspraak sta ik van maandag tot en met, ja, zelfs zondag tot je beschikking voor een persoonlijk gesprek.