Telefoonnummer

0654 298 981

E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Ik ben Arthur Brekelmans. Sinds 1994 getrouwd met Petra en we genieten van onze dochter (geboren 1999) en onze zoon (geboren 2002). We hebben momenteel twee honden. Ons eerste huis kochten we toen we net 21 jaar waren. Al ruim 30 jaar hebben we diverse huizen, bedrijfspanden en recreatieobjecten (aan)gekocht, verbouwd, bewoond, verkocht en te koop of te huur gezet. Hierdoor weet ik wat belangrijk is voor een koper, maar zeker ook voor een verkoper van onroerend goed.

Al op jonge leeftijd maakte ik ook kennis met de andere kant van de financiële wereld. O.a. door samenwerkingen met grote hypotheekbanken en verzekeraars. Na mijn jarenlange werkzaamheden als mede-eigenaar van AUB Brunssum/Hoensbroek (een kantoor in financiële diensten & makelaardij in onroerend goed) heb ik meer dan 18 jaar de Brekelmans Adviesgroep geleid. Hierdoor heb ik veel loyale klantcontacten weten op te bouwen.

Phylas, Arthur, Novec

Na met veel plezier in de financiële wereld & makelaardij werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd om mijn horizon op het zakelijk vlak nog meer te verbreden. Ik maakte een zijstap naar de wereld van bloggen, coachen & trainen.

Door mijn passie voor wijnen leek het me wel leuk om een opleiding tot wijnadviseur te volgen. In die hoedanigheid geef ik nu wijnproeverijen en kan ik ook één van mijn andere passies, het entertainen van mensen, met veel enthousiasme uitvoeren. Een wijnproeverij kan overal plaatsvinden. Bij jou thuis of voor een personeelsavond bij bedrijven, maar zelfs tijdens je vakantie of als cadeau voor je beste klanten.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en ben ik onlangs weer gestart als actief zelfstandig makelaar op de onroerendgoedmarkt. Ik heb me als lokale expert aangesloten bij RE/MAX Dè Makelaar. Met een kantoor in Hoensbroek en Roermond. Samen met mijn vrouw Petra en het team in Hoensbroek en Roermond behartig ik op een persoonlijke wijze de belangen van mijn klanten. Zowel voor de aankoop verkoop, taxaties en hypotheken en verzekeringen.

Ik ben nu als zelfstandig ondernemer gelieerd aan Villa Wijnland en RE/MAX Dè Makelaar. Het is mijn wens om maximaal resultaat te behalen door een ambitieuze samenwerking. Waarbij elke klant altijd en op elk vlak profiteert van een ijzersterke formule, een hoogwaardige service, en krachtige producten en diensten. Waardoor een langdurig partnership ontstaat.

Met mijn rijke levenservaring, ontembare leergierigheid en positieve instelling help ik graag mensen.

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting.