E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Ik ben Arthur Brekelmans. Sinds 1994 getrouwd met Petra en we genieten van onze dochter (geboren 1999) en onze zoon (geboren 2002). We hadden we op het moment van het schrijven van deze tekst twee honden. Helaas is op 9 mei 2023 onze oudste Phylas overleden. Ons eerste huis kochten we toen we net 21 jaar waren. Al ruim 33 jaar hebben we diverse huizen, bedrijfspanden en recreatieobjecten (aan)gekocht, verbouwd, bewoond, verkocht en te koop of te huur gezet. Hierdoor weet ik wat belangrijk is voor een koper, maar zeker ook voor een verkoper van onroerend goed.

Al op jonge leeftijd maakte ik ook kennis met de andere kant van de financiële wereld. O.a. door samenwerkingen met grote hypotheekbanken en verzekeraars. Na mijn jarenlange werkzaamheden als mede-eigenaar van AUB Brunssum/Hoensbroek (een kantoor in financiële diensten & makelaardij in onroerend goed) heb ik meer dan 18 jaar de Brekelmans Adviesgroep geleid. Hierdoor heb ik veel loyale klantcontacten weten op te bouwen.

Phylas, Arthur, Novec

Na jarenlang met veel plezier in de financiële wereld & makelaardij werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd om mijn horizon op het zakelijk vlak nog meer te verbreden. Ik maakte een zijstap naar de wereld van coachen & trainen.

Vanwege mijn passie voor wijnen heb ik een opleiding tot wijnadviseur gevolgd. In die hoedanigheid geef ik sinds enkele jaren wijnproeverijen en kan ik ook één van mijn andere passies, het entertainen van mensen, met veel enthousiasme uitvoeren. Een wijnproeverij kan altijd en overal. Bij jou thuis of voor een personeelsavond bij bedrijven, maar zelfs tijdens je vakantie of als cadeau voor je liefste tante of allerbeste klant.


Heb je onroerend goed, dan wil je dat ook zo goed mogelijk beveiligen. Het investeren in beveiligingsmaatregelen, zoals alarmsystemen, camerabewaking, SOS knop, rookmelders en degelijke sloten, is essentieel om een veilige en beschermde omgeving te creëren. Het beveiligen van onroerend goed is niet alleen een verstandige keuze, maar het geeft ook een gevoel van veiligheid en zekerheid voor zowel eigenaren als huurders.
Je veilig in je eigen huis voelen kan soms ingewikkeld proces lijken, maar mijn doel is juist om het voor jou zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk te maken. Mijn missie is jou te helpen je veilig en beschermd te voelen.

Voor welke dienstverlening je ook kiest, het is mijn doel om altijd maximaal resultaat te behalen door het aangaan van ambitieuze samenwerkingen die leiden tot een optimaal resultaat voor mijn klanten. Zodat zij altijd en op elk vlak profiteren van een ijzersterke formule, mijn hoogwaardige service en krachtige producten en uitgebreide dienstverlening dankzij een betrouwbaar netwerk van professionals. Opgebouwd gedurende tientallen jaren. Zodat er een langdurig partnership ontstaat.

Met mijn rijke levenservaring, ontembare leergierigheid en positieve instelling help ik graag mensen.

Ik kijk uit dan ook uit naar onze eerste ontmoeting.