E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Vind je het tijd om dat dromerige idee van een huis in Spanje om te zetten in keiharde realiteit? Of je nu een ‘Nederlandse kaaskop’ bent of een ‘Belgische fijnproever’, het is hoog tijd om de regen in te ruilen voor de Spaanse zon en de zoektocht naar jouw perfecte stek samen met mij en mijn zakelijke partners te beginnen. Wij hebben de kennis en kunde in huis om jouw zoektocht naar een woning in Spanje soepel te laten verlopen.

Download om te beginnen mijn gratis E-boek.

Dit E-boek is voor iedereen die zich wil laten informeren, inspireren en/of laten begeleiden. Ongeacht of je interesse nu ligt bij investeren, emigreren, overwinteren of het vinden van een prachtig buitenverblijf.

Waarom zou je je dagen slijten in de druilerige weersomstandigheden als je in Spanje kunt genieten van zonovergoten dagen en relaxte avonden? Stel je voor, een eigen plek onder de Spaanse zon, waar de wijn vloeit, het eten geweldig is, en de levenskwaliteit top-notch.

Of je nu de voorkeur geeft aan het bruisende stadsleven van Barcelona, het strandgedruis van de Costa del Sol, of het rustieke charme van de Spaanse binnenlanden, er is voor elk wat wils. Van moderne appartementen tot pittoreske villa’s, het aanbod is divers en geschikt voor verschillende smaken en budgetten.

Misschien ben je op zoek naar een plekje waar je de flamenco in je achtertuin kunt horen, of wil je gewoon relaxen aan de Costa Blanca met een glas sangria in de hand. Wat je wensen ook zijn, er is een plekje in Spanje dat op jou wacht.

En maak je geen zorgen over de taalbarrière, ingewikkelde procedures of taalbarrières – dat regelen wij voor je. Vanaf het eerste idee tot het moment dat je de sleutels in handen hebt, staan we aan je zijde. Wij kennen de ins en outs van het Spaanse vastgoedlandschap en vinden de perfecte match voor jou.
Het kopen van een huis in Spanje wordt zo simpel als het bestellen van een pintje op het terras.
En de Spanjaarden? Die verwelkomen je met open armen, of je nu Vlaams of Hollands praat.

Laat die droom van een eigen plek in Spanje niet langer een droom blijven. Met onze expertise wordt jouw avontuur in het Spaanse vastgoed een feit en geniet je straks van je eigen stukje paradijs onder de Spaanse zon. ¡Vamos! Een huis in Spanje is niet alleen een investering, het is een levensstijlkeuze. Voor je het weet, roep je “¡Hola vecino!” naar je nieuwe buren in Spanje.