Telefoonnummer

0654 298 981

E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Dankzij de lokale vastgoed expert RE/MAX Dè Makelaar Arthur Brekelmans profiteer je van ‘Het gemak van alles onder één dak.’

Het kopen of verkopen van je huis is een leuke maar spannende en vaak ook nog eens duurste verandering in je leven. Vragen als: ‘Krijg ik wel de juiste prijs voor mijn woning?’, en ‘Ga ik niet teveel betalen voor mijn nieuwe woning?’, of ‘Hoeveel hypotheek heb ik nodig en wat kost dat?’, zijn vragen die veel gestelde vragen van mensen die zich (opnieuw) gaan begeven op de onroerendgoedmarkt. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Dan is het heel prettig dat je je dan door één professional kan laten adviseren. Iemand die naast je staat en alle touwtjes in handen heeft. Gelukkig kan dat nu!

Ik help je graag met, bij of aan

Naar het actuele aanbod van RE/MAX Dè Makelaar Arthur Brekelmans.

Beveiligen

En als je eenmaal gesetteld bent in je nieuwe woning wil je huis & haard en alle bewoners natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen tegen bijvoorbeeld inbraak. Voorkomen is immers veel beter dan genezen. Een goed beveiligd thuis geeft gemoedsrust.

De cijfers over het jaar 2022 tonen aan dat er dat jaar tussen de 70 en 80 woningbraken per dag werden gepleegd! De impact op de slachtoffers van woningbraken is enorm. Het fijne thuisgevoel kan daarmee als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. De kans dat er bij jou wordt ingebroken is helaas zeer reëel.

Sinds april 2023 heb ik mijn dienstverlening als makelaar uitgebreid met woning- en bedrijfsbeveiliging. Ik zoek samen met jou voor elke woning of bedrijfspand een passende oplossing, zodat je thuis of bedrijfspand optimaal beveiligd is.

Iedereen die met mij in het verleden op welke manier dan ook heeft samengewerkt particulier of zakelijk weet dat ik kwaliteit en service van mijn producten, diensten en werkzaamheden hoog in het vaandel heb staan. Met mij als eerste aanspreekpunt ben je verzekerd van korte lijnen, waardoor je een zeer persoonlijke aanpak kunt verwachten.

Maar ik heb nog meer voordelen te bieden:

  • heldere en efficiënte communicatie
  • no-nonsense mentaliteit.
  • scherpe tarieven.
  • alle zorg uit handen.
  • een snelle en flexibele aanpak en installatie.
  • persoonlijke service.

Wilt je jouw vastgoed en verdere bezittingen beschermen tegen o.a. inbraak? Schakel dan Arthur Brekelmans in voor de juiste hulp. Je kunt voor beveiligingsvragen contact met mij opnemen via 06-51691484.

Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van verkoop, aankoop en/of beveiliging van jouw thuis.