E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Jouw huis is meer dan slechts een stapel stenen en muren. Het is een toevluchtsoord, een investering en bovenal jouw thuis. Bij het (aan)kopen of (ver)huren van een woning gaat het niet alleen om de locatie en het ontwerp; het draait ook om het beschermen van jouw kostbaarste bezit en het waarborgen van financiële gemoedsrust.

Het kopen of verkopen van je huis is een leuke maar spannende en vaak ook nog eens duurste verandering in je leven. Vragen als: ‘Krijg ik wel de juiste prijs voor mijn woning?’, en ‘Ga ik niet teveel betalen voor mijn nieuwe woning?’, of ‘Hoeveel hypotheek heb ik nodig en wat kost dat?’, zijn veel gestelde vragen van mensen die zich (opnieuw) gaan begeven op de onroerendgoedmarkt. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Dan is het heel prettig dat je je dan door één professional kan laten adviseren. Iemand die naast je staat en alle touwtjes in handen heeft. Gelukkig kan dat nu!

Ik sta voor je klaar om je te begeleiden door de complexe wereld van vastgoed, hypotheken en verzekeringen. Of je nu een woning aanschaft, verhuurt of verkoopt, ik begrijp de unieke behoeften die gepaard gaan met elke fase van dit proces. Van het vinden van de perfecte hypotheek die past bij jouw financiële situatie tot het adviseren over passende verzekeringen om onvoorziene gebeurtenissen het hoofd te bieden, ik neem de stress uit jouw vastgoedervaring.

Maar ik ga nog verder dan dat. Ik erken dat jouw huis niet alleen een fysieke ruimte is, maar ook een emotionele en waardevolle investering. Daarom adviseer ik niet alleen over het beschermen van jouw bezittingen, maar ook over het beveiligen van jouw thuisomgeving. Ontdek de kracht van slimme beveiliging met een groot assortiment aan connected oplossingen. Met mobiele apps kun je altijd en overal de controle behouden over je beveiligingssysteem. Ook al is elke situatie uniek, er is altijd een oplossing op maat voor jou. Of het nu gaat om geavanceerde alarmsystemen, beveiligingscamera’s of andere preventieve maatregelen, ik streef naar totale gemoedsrust zodat jij je kunt richten op het creëren van mooie herinneringen in jouw huis.

Ik geloof in de kracht van een allesomvattende aanpak. Daarom help ik je niet alleen bij het verkopen of aankopen van je huis, maar ook om een veilig en zorgeloos thuis te bouwen. Ontdek het verschil dat deskundig advies en persoonlijke aandacht kunnen maken.
Jouw huis, mijn zorg. Dát is het gemak van alles onder één dak.

Ik help je graag met, bij of aan:

Maar ik heb je nog meer voordelen te bieden:

  • heldere en efficiënte communicatie
  • no-nonsense mentaliteit.
  • scherpe tarieven.
  • alle zorg uit handen.
  • een snelle en flexibele aanpak en installatie.
  • persoonlijke service.