E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Als gespecialiseerd wijnadviseur neem ik je graag mee op wereldreis. Tijdens een wijnproeverij bij je thuis met vrienden en/of familie maak je op een ongedwongen manier kennis met wijnen. Mijn wijnproeverij is voor iedereen toegankelijk, voor de echte wijnkenner maar zeker ook voor de gezellige drinker.

Wanneer de aan- of verkoop van een woning met mijn hulp tot stand komt, bied ik elke koper en verkoper een gratis wijnproeverij aan. Zo draag ik mijn steentje bij om jouw succesvolle aan- of verkoop te vieren met jouw dierbaren. Een gezellige avond volgt. Op deze manier leer je mij ook op een geheel andere wijze kennen. Dat schept een leuke band.

Je proeft tijdens een twee uur durende proeverij diverse soorten rode & witte wijnen en overheerlijke specials. Er zit altijd wel iets lekkers tussen dat aansluit bij jouw wensen en smaak. Een wijnproeverij geeft je een gezellige en unieke manier om te proeven. De wijnen die ik je laat proeven komen rechtstreeks van de importeur of wijnboer en zijn niet in de supermarkt verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat je te maken hebt met lekkere en kwalitatief goede wijnen.

Als jij een wijnproeverij wilt organiseren om een gezellige middag of avond te beleven met vrienden, familie of collega’s hoef je dit niet na te laten omdat je denkt dat er hoge kosten aan zijn verbonden. Ik vertel je er graag alles over.

Meer weten over de heerlijke wijnen die ik je laat proeven of wellicht direct (her)bestellen? Klik dan hier.