Telefoonnummer

0654 298 981

E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Door jarenlange ervaring in een breed pakket producten & diensten kan ik bijna al je vragen op het gebied van wonen, wijnen en workshops beantwoorden. En weet ik het zelf niet? Dan voel ik mij gesteund door mijn grote & brede netwerk van samenwerkende organisaties, zodat ik op al je wensen kan inspelen en meedenkende adviezen kan geven.

Ik laat je graag het gemak van alles onder één dak ervaren. Of het nu gaat om de duurste aankoop van je leven, even de boel de boel laten en gezellig samenzijn onder het genot van een lekker glaasje wijn of een coach die je bijstaat bij veel vraagstukken in het leven. Ja, zelfs voor hypotheken en verzekeringen kun je weer bij mij terecht.
Door deze mix van diensten ervaar je gegarandeerd het gemak van alles onder één dak. Het prettige hiervan? Kies je eigen top drie uit een lange lijst van voordelen:

  • één aanspreekpunt, één contactpersoon.
  • je bent geen nummer maar ervaart direct het intermenselijk contact.
  • je krijgt goede producten & diensten van iemand die graag alles voor je regelt.
  • je kiest zelf waar je afspreekt: op kantoor of bij jou thuis.
  • grote servicegerichtheid.
  • je vragen worden teruggebracht tot begrijpelijke oplossingen door gewoon goede producten & diensten.
  • geen 0900-nummer maar mijn 06-nummer: 06 – 54 298 981.