E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Wonen

Wonen, maar dan in de breedste zin van het woord. Met meer dan 30 jaar aan zakelijke relaties en levenservaring achter mijn naam, sta ik voor je klaar om een bemiddelende en/of actieve rol te spelen bij de aan- of verkoop van woningen, zowel in Nederland als vanaf januari 2024 ook in Spanje. Mijn uitgebreide netwerk, gevormd door decennia van professionele interacties, stelt me in staat om niet alleen als bemiddelaar op te treden, maar ook als een vertrouwde adviseur die resultaten levert. Mijn netwerk biedt een solide basis om elke transactie soepel te laten verlopen.

Je woning is vaak je duurste bezit. Daarom ben ik gepassioneerd over het beveiligen van zowel woningen als bedrijfspanden. Mijn ervaring stelt me in staat om effectieve veiligheidsoplossingen aan te dragen die voldoen aan de specifieke behoeften van mijn cliënten. Of het nu gaat om het beschermen van een thuisbasis of het veiligstellen van een zakelijk pand, samen met mijn partners ben ik toegewijd aan het waarborgen van een veilige omgeving. Mijn adviezen gaan overigens verder dan de fysieke veiligheid; ik kan je ook adviseren over passende verzekeringen en hypotheken om ervoor te zorgen dat jouw investeringen goed beschermd zijn.

Wijnen

Ontspanning vind ik in een goed glas wijn. Mijn kennis deel ik graag met anderen door middel van wijnproeverijen. Het proeven en bespreken van wijnen is voor mij als jouw wijnadviseur meer dan een activiteit. Het gaat niet alleen om het proeven van verschillende smaken, maar ook om het delen van de rijke cultuur en geschiedenis die achter elke fles schuilt. Het is voor mij een manier om te genieten van de nuances van het leven en om verbindingen te leggen met mensen die dezelfde waardering delen.

Workshops

Het geven van workshops en het coachen & trainen van mensen behoort ook tot één van mijn passies. Ik geloof in het delen van kennis en het begeleiden van anderen naar persoonlijke en professionele groei. Als gecertificeerd coach streef ik ernaar om individuen te inspireren, te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel. Of het nu gaat om professionele groei, persoonlijke ontwikkeling of het bereiken van specifieke doelen, ik ben er om individuen te begeleiden en te ondersteunen.

Kortom

Met een gedegen achtergrond in vastgoed, beveiliging, verzekeringen & hypotheken, wijnproeverijen en coaching, ben ik niet alleen een betrouwbare partner die deals sluit, maar ook iemand die grote waarde hecht aan relaties en resultaten. Mijn toewijding aan succes en welzijn strekt zich uit over diverse aspecten van het leven, en ik ben vastbesloten om mijn expertise in te zetten om jouw doelen te bereiken en jouw welzijn te waarborgen.

Door deze mix aan diensten & expertise ervaar je gegarandeerd het gemak van alles onder één dak. Het prettige hiervan? Kies je eigen top drie uit een lange lijst van voordelen:

  • je hoeft niet te zoeken naar verschillende experts.
  • je kunt vertrouwen op één vertrouwde bron voor al je behoeften: één aanspreekpunt dus één contactpersoon.
  • je bent geen nummer maar ervaart direct het intermenselijk contact.
  • je krijgt goede producten & diensten van iemand die graag alles van A tot en met Z met en voor je regelt.
  • je kiest zelf waar je afspreekt: op kantoor of bij jou thuis.
  • grote servicegerichtheid.
  • je vragen worden teruggebracht tot begrijpelijke oplossingen door gewoon goede producten & diensten.
  • geen 0900-nummer maar mijn 06-nummer als je besluit gebruik te willen maken van mijn dienstverlening.

‘Alles onder één dak’ biedt een geïntegreerde, efficiënte, en gepersonaliseerde benadering die resulteert in een waardevolle en samenhangende dienstverlening voor mijn cliënten.