E-mailadres

mail@arthurbrekelmans.com

Openingstijden

Ma t/m Zo: (bijna) 24/7

Waar staat RE/MAX Dè Makelaar Arthur Brekelmans voor?
Uw wensen zijn mijn uitgangspunt. Wat verwacht u van een makelaar? Wat kan er wel en wat kan er niet? U krijgt altijd 1ste klas begeleiding. Door mij wordt het woordje DIENSTVERLENING bewust met hoofdletters geschreven. Ik ben zelfstandig ondernemer. U heeft dus altijd met de eigenaar van RE/MAX Dè Makelaar Arthur Brekelmans te maken!

Daarom de volgende 7 zekerheden als wij samen zaken doen:

1. Eerlijk en integer zaken doen
Het zou zo vanzelfsprekend moeten zijn. Eerlijk en integer handelen. Helaas is de werkelijkheid anders. Eigen belang, schending van rechten, onwaarheden verspreiden, foutieve voorstelling van zaken, voorkeursbehandelingen het is helaas aan de orde van de dag. Ik vind dit al sinds jaar en dag verwerpelijk en zeer onwenselijk. Daarom heeft RE/MAX de Code of Ethics ontwikkeld. Onze standaard gaat verder dan de normale consumentenvoorwaarden waar een bij een branchevereniging aangesloten makelaar naar moet handelen. RE/MAX stelt daarom de norm naar boven bij!

2. Nakomen van afspraken, doe maar gewoon houding
Het nakomen van afspraken is voor mij de normaalste zaak van de wereld. Zowel in daad als in het woord. No nonsense, nuchterheid en toewijding staan bij mij hoog in het vaandel.

3. Betrokkenheid
Ik begrijp wat het is en hoe het voelt om een woning te verkopen of aan te kopen. Spannende processen waarbij onzekerheden en veel vragen om de hoek komen kijken. Ik begrijp dat als geen ander. Mijn professionaliteit, maar bovenal mijn betrokkenheid, begeleiden u in dit traject. Ik ben me ervan bewust dat ik betrokken ben bij één van de meest belangrijke gebeurtenissen in iemands leven.

4. Eén aanspreekpunt (bijna) 24/7
Natuurlijk wordt dezelfde dag contact opgenomen met u als opdrachtgever, maar ook met de kandidaat koper, wanneer daar om wordt verzocht. Dat vind ik heel gewoon. De uitspraak (bijna) 24/7 is snel gezegd en geschreven. Ik maak het ook waar!

5. Bezichtigingen en afspraken 7 dagen per week
Wanneer heeft u de behoefte aan een afspraak om de verkoopmogelijkheden te bespreken? Wilt u de waarde van uw woning weten? Wanneer wilt u een woning bezichtigen? Heeft u geen tijd? Ik begrijp dat. Ik maak daarom graag tijd voor u!

6. Kennis en kwaliteit
Een RE/MAX makelaarskantoor staat garant voor de kennis en kwaliteit welke benodigd is voor de dienstverlening aan u. De (verplichte) permanente educatie en (internationale) trainingen, workshops en conventies zorgen ervoor dat we altijd up to date, vooruitstrevend en innovatief zijn!

7. Creatieve Multimedia campagnes
De wereld om ons heen verandert snel. Wat nu “in” of “hot” is, is morgen weer “uit” of “passé“. Hoe ga je als makelaarskantoor hier mee om? Ik ben gespecialiseerd in het uitstippelen van de juiste marketingcampagnes voor uw woning. Multimedia is hier de key factor. Platforms als Google, YouTube, FaceBook, Instagram. Het zijn voor RE/MAX Makelaars normale aandachtsgebieden. Belangrijke vraag hierbij is altijd, wat werkt wel en wat werkt niet? Door de internationale roots en contacten ben ik ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied.

In het verleden behaalde resultaten bieden een prima perspectief voor de toekomst
Als RE/MAX Dè Makelaar Arthur Brekelmans sta ik anders in de markt. De klant staat centraal, eerlijk en integer, doe maar gewoon, betrokken, 24/7, kennis en kwaliteit, creatief en vooruitstrevend en bovenal werkt elke makelaar binnen RE/MAX als zelfstandig ondernemer. Ik ben trots op mijn werk en mijn vak!
Ontdek ook het gemak van alles onder één dak!

Maak een afspraak
Wilt u meer informatie over mijn makelaarskantoor? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over mijn makelaarsdiensten. Bel 06-54 298 981 of stuur een e-mail naar arthurbrekelmans@remax.nl dan neem ik contact met u op.