365 uitdagende inzichten voor iedere dag

 19,69 Inclusief BTW

Categorie:

Beschrijving

De 365 inzichten in dit E-book hebben voor jou nu op dit moment een bepaalde betekenis. Als je dit E-book over een jaar leest waarschijnlijk weer een andere. Elk inzicht veroorzaakt een verandering in je. Het is een vorm van je bewust worden van iets. Het is de synergie tussen dingen die jouw kennis en bewustzijn versterkt. Je gaat anders naar ze kijken en je gaat de samenhang ervan zien met de omgeving. Jouw wereld is weer wat groter geworden. Gelukkig worden kan je niet leren, het zit al vanaf je geboorte in je. Het is aan jou om het naar buiten te laten komen.

Dit is een boek vol uitdagende inzichten waardoor je iedere dag net dat beetje specialer kan maken.

Arthur en Petra wensen je heel wat dagen, weken, maanden met uitdagende inzichten om van te groeien, zelfs als het leven (even) tegenzit.

Het jaar waarin de paperback het levenslicht zag, 2019, was voor de schrijvers een bijzonder jaar. Ook hierover lees je in het kort in dit E-book. Alle paperbacks zijn uitverkocht. Daarom is er nu ook een digitale versie.

Voor de ongelooflijk lage prijs van slechts € 19,69 (inclusief BTW) is het E-Book ‘365 inzichten voor iedere dag’ vandaag nog van jou! Bestel ‘m dus gauw.